Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΣΩΜΑ ΠΜΕΥΜΑ ΨΥΧΗ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
Γίνε πιο δυνατός - σε μέρη που δεν ήξερες καν ότι μπορείς να γίνεις δυνατός
Διαλογισμός
Στα μαθήματα ομαδικού διαλογισμού διδάσκεται ένα μεγάλο φάσμα δυναμικων ασκήσεων διαλογισμού, οι οποίες ενεργοποιουν όλα τα κεντρικά κανάλια ενέργειας του ασκούμενου, χαρίζοντάς του περισσότερη υγεία και ευεξία, αλλά και απόλυτη ηρεμία σε πολύ βαθύ επίπεδο.
Προσωπικά Μαθήματα
Στα προσωπικά μαθήματα διδάσκονται τεχνικές οι οποίες ενεργοποιούν τον εγκέφαλο και όλο το νευρικό σύστημα, με αποτελεσμα ο εκπαιδευόμενος να έχει μια καλύτερη ζωή σε όλους τους τομείς που τον απασχολούν
Μαθηματα Dynamic Extreme Self Defence
Στα μαθήματα της δυναμικής αυτοάμυνας ο ασκούμενος εκπαιδεύεται ώστε να ειναι ετοιμος σε μια κρισιμη στιγμη της ζωης του να μπορεί να αμυνθεί με συνδυασμούς γροθιών, κλωτσιών, πνιγμών και πλήρη συνδυασμό αιχμηρών αντικειμένων, ακόμα και απέναντι σε έναν οπλισμένο αντίπαλο. Επίσης, στα μαθήματα διδάσκεται η πλήρης κατανόηση του αντιπάλου και παράλληλα του χώρου στον οποίο θα γίνει η επίθεση.
Η Ομάδα μας
Είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους σας!
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ
MASTER SENTERIS METHOD
Αγαπητοί φίλοι και φίλες, ονομάζομαι Χρυσοβαλάντης Χαλαρός και ασχολούμαι με το κομμάτι των πολεμικών τεχνών από τη νεαρή ηλικία των 7 ετών, και με μια μεγάλη εμπειρία πρωταθλητισμού σε kung fu, chap koon do, boxing,bkick boxing και tai boxing σε αγωνιστικό επίπεδο. Η δίψα και η αγάπη μου γι' αυτό που κάνω τόσα χρόνια με ώθησε στο κομμάτι της διδασκαλίας και της μετάδοσης γνώσεων σε οποιονδήποτε θέλει πραγματικά να γυμνάσει σώμα και πνεύμα. Αυτό γίνεται με μια σειρά ασκήσεων, οι οποίες έβλεπα και σε μενα τον ιδιο, τόσο σε θέμα πολεμικών τεχνών όσο και σε πνευματικό επίπεδο, να με κανουν καλύτερο ως άνθρωπο και να μου αναπτύσσουν βασικές αρχές και αρετές οι οποίες είναι πολύ βασικές για την καθημερινότητα μου. Πάντα σαν αρχή μου είχα και έχω την αγάπη για την εκγύμναση σώματος και πνεύματος, με απώτερο στόχο την εξέλιξη μου ως ανθρώπου
Email
Name
Phone
Your message
7000 3400
info@andreaszachariou.com
Eleftherias Ave. 84
Aradippou
Laranaka 7101
Cyprus
Stock photos:
All photo and video materials belong to their owners and are used for demonstration purposes only. Please do not use them in commercial projects.