Το Πιλάτες παρακινεί, κινεί και θεραπεύει το σώμα και το μυαλό σας.
Πιλάτες
Γίνε πιο δυνατός - σε μέρη που δεν ήξερες καν ότι μπορείς να γίνεις δυνατός
ΜΑΤ PILATES
Οι συνεδρίες ματ (στο πάτωμα) γκρουπ πιλάτες επικεντρώνονται σε ασκήσεις οι οποίες εκτείνονται από τον κορμό σας, για να ενώσουν και να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη, τη φόρμα και τη λειτουργία του κορμιού σας. Το πιλάτες μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου που μπορεί να έχετε, αλλά και να αποτρέψει και να βοηθήσει την ανάρρωση από τραυματισμό. Επίσης, είναι ένα σπουδαίο εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ενισχυτικά σε οποιαδήποτε δραστηριότητα ή πρόγραμμα αποθεραπείας. Εάν το πιλάτες εφαρμοστεί στη ζωή σας με συνέπεια, τότε μπορεί να σας δυναμώσει και να προσφέρει περισσότερο έλεγχο και αντοχή σε όλο σας το σώμα.
PRIVATE REFORMER
Ιδιωτική προσωπική εκγύμναση σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, σε ευχάριστη και εμψυχωτική ατμόσφαιρα με ενδυναμωμένες κινήσεις, οι οποίες θα συνδέσουν το μυαλό με το σώμα.
Αυτή η συνεδρία έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες του καθένα ξεχωριστά, λαμβάνοντας υπόψη τη σωματική και ψυχική υγεία του κάθε ατόμου.

GROUP CLASSES
Τα ομαδικά προγράμματα πιλάτες είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να πάρεις την ημερήσια δόση κίνησης στο σώμα σου Θα γνωρίσεις ανθρώπους που θα υποστηρίζει ο ένας των άλλο μέσα στο πρόγραμμα. Αυτό είναι ένα τρόπος να πάρεις κίνητρο να ανέβει η αυτοπεποίθηση και να εγκριθούν ενδορφίνες στο σώμα σου .Οι κινήσεις αυτές είναι σχεδιασμένες να δυναμώσουν και να τονώσουν το σώμα σου να κτίσουν νευρομυϊκή συναρμογή και ευλιγισία.Όπως επίσης και να βελτιώσουν την στάση του σώματος και συνολικά όλη την υγεία
GOLD VIP
Προσωπική συνεδρία (προσωπικός γυμναστής & προσωπικός γυμναστής ρεφόρμερ)
Μοναδικό πακέτο για όσους και όσες θέλουν να δουν γρήγορα αποτελέσματα, το οποίο συνδυάζει συνεδρίες προσωπικής γυμναστικής από τους γυμναστές του ΑΖ και συνεδρίες με πιλάτες ρεφόρμερ. Το κέντρο ΑΖ μαζί με το SoPhilates σας προσφέρουν την ευκαιρία για την δική σας AZ Μεταμόρφωση. Το πρόγραμμα αυτό είναι μηνιαίο και συνδυάζει δύο συνεδρίες την εβδομάδα με τον προσωπικό σας γυμναστή ΑΖ και ακόμη δύο με τη Σοφία για πιλάτες. Επιπλέον, στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και πρόγραμμα διατροφής με τη διατροφολόγο του κέντρου για ολόκληρο τον μήνα.

Σχετικά
Ο χώρος μας έχει φτιαχτεί για να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε μόνο στον εαυτό σας με τον αφοσιωμένο γυμναστή σας, που σας καθοδηγεί σε όλες τις κινήσεις για περισσότερη συγκέντρωση και λιγότερους περισπασμούς. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο εαυτό σας και στους προσωπικούς σας στόχους, απολαμβάνοντας τον χρόνο σας.
Η Ομάδα μας
Είμαστε εδώ για να πετύχουμε τους στόχους σας!
  • Σοφία
    Mat and Reformer Pilates Instructor
    Το Sophilates συνδυάζει κινήσεις όχι μόνο από το πιλάτες αλλά και από τη γιόγκα, τον χορό, τη συγχρονισμένη κολύμβηση και το μπαλέτο. Ο συνδυασμός όλων αυτών ενσωματώνει διαφορετικά στυλ προπόνησης, ώστε να βοηθήσει τη ροή του σώματός σας μέσω διαφόρων κινήσεων, τις οποίες θα απολαύσετε αλλά και οι οποίες θα αποτελέσουν μια πρόκληση για σας.
Οι τάξεις μας
Οι φωτεινοί και ευρύχωροι εσωτερικοί χώροι του στούντιο μας είναι απόλυτα άνετοι για εξάσκηση ανά πάσα στιγμή
Ακολουθήστε μας στο Instagram
7000 3400
info@andreaszachariou.com
Eleftherias Ave. 84
Aradippou
Laranaka 7101
Cyprus
Stock photos:
All photo and video materials belong to their owners and are used for demonstration purposes only. Please do not use them in commercial projects.